[A3] WAW - PRG za 775 Kč (one-way)
Jednosměrné letenky z Varšavy s cca 17 hodinovým stopem v Athénách nyní na Tripstě
http://www.momondo.cz/flightsearch/?Sea ... e&NA=false
pekne nebolo by zle zalozit vlakno o takychto zaujimavych "one way" takyto aegean je napr. celkom vhodny na pomale vyleitanie statusu segmentami
je tam toho viacej, asi najrychlesjei pozriet cez google flights a v kalendari kde vyskoci 66 euro tak ten datum hodit do Momondo
Rekl bych ze to neni zas takova pecka, Aegean ma takove tarify neustale, tuto trasu jsem za tyto penize letel v zime (i opacne). Napriklad tyden zpet jsem kupoval cdg-ath-ist za 780,-..
hej jasne, aj ja tak mam IST-ATH-PRG za 30 euro, takze dal by sa nejaky mileage run s tym vymysliet
Podle me nedal, mile za to skoro zadne nedostanes, do miles and more se jako prolete segmenty k ziskani sivler nepocitaji a nevim jestli aegean ma tak stedry program, kde ti za treba 30 segmentu v kalendarnim roce daji silver..
Stačí jeden let s Turky a pak pár přeltů s A3 a máš Silver https://en.aegeanair.com/milesandbonus/ ... am/silver/ (12.000 mil + min. 2 legy s A3).
keby som ako blby pred par rokmi si nezalozil Miles and More, uz som mohol mat aj Gold u Aegean... takto mam peknu mikinu z Tchibo za kupony
skor ide o to, ze das jeden takyto one way, kde splnis tie podmienky 2 legov a 12 000 mil sa da lahko ak clovek nejaky ten error preleti napr. so spomenutymi Turkish na longhaul
To je blbost, errory byvaji v nejnizsich tridach. Za to nikdy 12k nedostanes. To, ze je to 12 tisic km vzdalenost vubec neznamena, ze tolik dostanes mil.
Letěl jsem PRG-IST-OSA v promo fare, tedy nejnižší možné kategorii pro míle a mám na kontě 7.602 mil (1.000 mil je vstupní bonus). Zbývá mi tedy 5.398 mil na silver, což se dá udělat na 3x one-way letech.
Mam totiz naky lety s Air India a pak s TAP v Cecku, tak premyslim, kterej program bude nejlepsi. Driv jsem sbiral na Lufthansu, ale to byly vylozene pracovni lety a dlouho tam trva nez se neco sesbira. Tak asi Aegean no
Lehkej off topic, ale tyka se to A3. Jak je mozny, ze jeden web ktery ma v nazvu ptaka, prodava letenky za 1800, kdyz primo A3 na jejich webu maji cenu nejakych 113 euro. Muze mi to nekdo jednou/dvema vetama vysvetlit? a kdyz ji teda koupim u ptaka, nemuze se stat, ze po mne budou pozdeji chtit dorovnovat cenu letenky na tech zminenych 113 ecek?
iny predajny kanal, "dumpingova" cena pri pouziti specifickej platobnej karty aby sa objavili vo vyhladavani ako najlacnejsi a pod.
Určitě se teď objeví nějaký článek u šťastného letu na to, jak ohnout matrix, ale budiž
Termíny vyhledáš jednoduše následujícím nastavením na http://matrix.itasoftware.com/. Výsledek bude letenka za 1.700 Kč, ale po zadání na momondo je to zmíněných 770 Kč.
Aguero: té ceny jsem si taky všiml. Např. PRG-HER za 3 tisíce, ale na webu to nejde pod 200e. Buďto dostali od Aegeanu privátní fare, nebo si to zase jen vycucali z prstu a rezervovat to nešlo.
A3 je cely zaujimavy.. vcera som pozeral Bejrut z Budapesti, cez OTA naslo kopec moznosti, ale priamo cez Aegean stranku nic:) (kvoli priplatku za batozinu, kedze OTA vyhladalo len najnizsiu triedu)
Mily Davide,
tveho serveru si nesmirne vazim, proto bych byl nerad, kdyby se tu zminila byt v jen naznaku chodobna stranka pana Bocka, ktery prosi o zakazniky a breci na fb profilu, jak pres nej nikdo nekupuje letenky. Holt, kdyz jeho web vypada jak z pralesu a jisty clovek asi nechodil na hodiny naseho jazyka ve skole, takhle to dopada. Jen at si to zkopiruje, ful jeden.
vyzera to tak, uz len okolo 1200 CZK, ale da sa aj Budapest, Berlin aj Vieden...a aj prestup dlhsi, takze mozno vhodnejsie:)
Kdyby někdo potřeboval nahonit segmenty pro status, tak jsou na zimu aktuálně dostupné zase one–way tarify z minimum ceny.